Kunne du tenke deg å jobbe som gledesspreder hos oss?

Her på Sørlandsbadet har vi mange hyggelige gjester, derfor trives våre ansatte ekstra godt i jobben. Vi har mange unge ansatte, som skal videre i livene sine, derfor trenger vi stadig påfyll med nye flinke folk.

For å jobbe inne i badet som badevakt må du ha fylt 18 år, kunne dykke ned på 4 meter, være genuint glad i andre mennesker og ha et godt smil på lur.

Primært passer badevakten på sikkerheten til gjestene våre. De får derfor god opplæring i redning i vann og HLR/gjenopplivning hvis uhellet skulle være ute.

I tillegg er de med på å arrangere forskjellige aktiviteter og svarer på spørsmål.

De er med på å holde badet ryddig, og ved dagens slutt er det badevaktene som vasker og spyler badet og dusjene.

Dette er en litt uvanlig jobb, som passer godt til de som er glade i varme og en variert arbeidsdag.

Ønsker du å jobbe i resepsjonen eller kjøkkenet, må du ha fylt 18 år for å jobbe i resepsjonen. Mange begynner på kjøkkenet i 15 - 16 års alderen, og går videre til resepsjonen eller badet, når de har fylt 18 år.

En arbeidsdag på kjøkkenet består i enkel matlaging, kunde- og kassebehandling og vasking/rydding. Også her har vi endel å gjøre med våre gjester, slik at god serviceinnstilling og godt humør er et "must".

I resepsjonen er det endel jobbing med pcèn, så man må kunne håndtere oppgaver i forbindelse med den. Innimellom er det travle dager her, derfor er ikke dette en jobb for personer som blir lett stresset!

I feriene og helgene trenger vi også ryddehjelper og parkeringsvakter. Dette er jobber som også passer for ungdommer i 15 års alderen. Det er stort sett ryddehjelpene som opptrer som Salto og Selma, våre bademaskotter.

Generelt så har vi flest norsktalende gjester, så det er en forutsetning at du kan snakke norsk med våre gjester. Det er utadvendte jobber med mye kundekontakt, derfor må våre ansatte like å jobbe i en slik rolle.

Vil du søke på jobb hos oss, send en søknad på mail til hanne@sorlandsbadet.no Det er flott hvis du skriver litt om hvorfor du ønsker å jobbe hos oss, og i hvilken avdeling, og hvorfor akkurat du hadde passet i den jobben.

Selv om ikke vi skulle ha ledig stilling akkurat når du søker, tar vi vare på søknadene og finner de fram hvis det oppstår et behov for nye ansatte.