Svømmekurs

Sørlandsbadet starter opp med nye svømmekurs tilpasset barnets ferdighetsnivå etter høstferien. Vi deler inn i 2 nivåer og kursene går over 7 uker med varighet på 40 minutter. Begge kursene starter i utgangspunktet torsdag 4.februar, men vi tar forbehold om endringer på grunn virus-situasjonen.

Det er viktig at dere melder barnet på riktig kurs.

Oppnås målet på Nivå1 iløpet av kurset får barnet mulighet til å gå over på Nivå2. Kursene går ikke på dager med skoleferie. Etter kurset får barnet diplom for gjennomført kurs.

Pris pr kurs er kr 1190,- for medlemmer
og kr 1790,- for ikke-medlemmer

Begge kursene starter i utgangspunktet torsdag 4.februar, men vi tar forbehold om endringer på grunn virus-situasjonen.

NIVÅ1:

Her er fokuset å bli venn med vannet. Tørre å få vann i ansiktet, dykke hodet under vannet. Målet på dette kurset er å flyte. Den bevisste opplevelsen av at vannet “bærer” kroppen er helt sentral i svømmeopplæringen. Flytingen påvirkes av kroppens holdning, og ikke minst pusting. Forutsetningen for å flyte er at mest mulig av kroppen er under vann.

Behersker barnet dette før kurset er ferdig, blir barnet anbefalt å flytte opp til Nivå 2.

Oppstart torsdag 4.februar kl 16:00.
Varighet 40 minutter.

Trykk her for påmelding og betaling

NIVÅ2:

For å delta på dette kurset må barnet kunne flyte med hele kroppen i vannflaten på rygg og tilsvarende på mage. På dette kurset arbeides det med kjernefunksjonen “Fremdrift”, som innebærer at man skaper fremdrift i vannet ved hjelp av arm- og beinbevegelser. Målet er å nytte motstandskraften i vannet slik at bevegelsene fører til fremdrift.

Oppstart torsdag 4.februar kl 16:40.
Varighet 40 minutter.

Trykk her for påmelding og betaling