Svøm lang 2019

Sørlandsbadet er med på Norges største mosjonskampanje og utfordrer vårt nærmiljø til å bruke Sørlandsbadet til mosjon nå når vinteren kommer over oss. Svøm deg til Albania.

Synes du det høres langt ut å svømme til Albania? Da kan vi berolige deg med at du ikke må svømme så langt, men kan komme dit likevel!

Voksne som svømmer over 10.000 meter i løpet av kampanjeperioden (5.000 meter for funksjonshemmede), og barn som svømmer 2.500 meter (1.500 meter for funksjonshemmede) er med i trekningen av en tur til Albania. Kampanjen varer helt frem til 31. mars.

Svømming kan være god og varm mosjonsaktivitet, spesielt på kalde vinterkvelder. Gjennom svømming får man trent hele kroppen, samtidig som det er sosialt å reise til svømmehallen sammen med venner og familie.

Online registrering

I år kan dere registrere dere online. Gå inn på www.svomlangt.no og registrer deg. Det er også fint å registrere seg på mobilen. Vi har iPad til utlån i resepsjonen, ellers kan fortsatt tidligere skjema benyttes:-)

Tur til Albania

Dette er en landsomfattende mosjons kampanje og vi trekker ut representanter som går videre til trekningen nasjonalt. MEN, når kampanjen er over så har vi noen lokale premier som vi trekker. Her trekker vi ut 10 lokale premier.