Sørlandsbadet

Kjære alle sammen

Sørlandsbadet har stengt inntil videre. Vi er alle i en spesiell situasjon og vi følger de råd, anbefalinger og retningslinjer som de offentlige myndigheter gir. I første omgang gjelder stengingen til 26. mars. Virus som spres ukontrollert og som vi ikke vet opphavet til eller har vaksine mot er en stor helsetrussel. Vi har alle et ønske om å redusere smittefaren og få kontroll på situasjonen. En stor felles dugnad. Vi vil holde dere fortløpende oppdatert på våre sosiale medier og vår hjemmeside. Vi ser alle frem til den dagen at vi kan skape gode opplevelser igjen.

Medlemskap
Avtalegiro vil løpe som normal i denne perioden. Når vi åpner opp igjen vil alle få sitt medlemskap forlenget med antall dager fra den 12. mars. I praksis er det enklere å gjøre det på denne metoden enn å behandle et og et medlemskap nå.

Klippekort
Alle får gyldigheten til klippekort forlenget med antall dager vi er stengt fra den 12. mars.

Kurs
Vi hadde babysvømmings-, småbarnsvømming- og svømmekurs som pågikk. Alle disse vil starte opp igjen og vi fortsetter kursene der vi slapp.

Sørlandsbadet Manuell- og Fysioterapi, Lister Osteopati og Lister Akupunktør
I tråd med offentlige myndigheter har også disse stengt sine tjenester. Følg med på deres respektive hjemmesider eller sosiale medier.

Telefon og mail-tjenester
I stengetiden som gjelder vil disse tjenestene normalt ikke være betjent.